SYDAFRIKA

Sydafrika har det mesta att erbjuda!

I april var jag i Sydafrika för att besöka platser, golfbanor mm för att kunna sätta ihop en intressant Golfresa till våren 2019.

Vad jag inte hade klart för mig var, att vart vi än åkte så fanns det något av intresse…var det inte den underbara utsikten, de fantastiska golfbanorna, den otroligt goda maten, de fantastiska vinerna, de häftiga safariturerna, det sköna vädret, de fina boendena så var det de underbart trevliga människorna. Jag är helt såld på detta land! Ett land med allt och lite till…

Visst denna destination ligger inte runt hörnet precis och det är ju inte i samma prisklass som att resa i Europa med omnejd. MEN, det är värt varenda öre och var enda minut man får resa för att komma hit. På detta resmål finns något för alla och det blir en upplevelse för livet. Har man en ”bucket list” på vad man vill göra i detta liv så borde Sydafrika stå med på den.

Jag säger, jag skall dit igen och säger till er golfare som ej varit där eller vill dit igen… börja spara och planera för er resa hit! Följ med oss på en oförglömlig resa i mindre grupp, max 16 personer.

Anmäl gärna ert intresse via mail till oss maria@foregolf.se

Vi återkommer med mer info så fort allt trillat på plats, men planen är att åka under april månad för då är det behagligt klimat för att spela golf och se sig omkring.