Golfresor till Port el Kantaoui mars/april 2019 – på egen hand

Nu släpper vi våra vår resor till härliga Tunisien och Port el Kantaoui. Denna våren kommer vi att köra några veckor med Golfvärd och en del resor på egen hand.

RES PÅ EGEN HAND, 16/2-16/3 & 30/3-27/4. Åk 1v eller 2v.

BOKA innan den 31 december och erhåll BOKA TIDIG RABATT, 500 kr/person vid bokning av 1 vecka och 800 kr/person vid bokning av 2 veckor.

Ladda ner som PDF

Golfbanorna Panorama Course & Sea Course

El Kantaoui Golfbanorna byggdes av Ronald Fream och båda banorna har par 72. Det är helt olika karaktärer. Panorama Course klättrar sig upp på höjden ovanför klubbhuset med en härlig utsikt över Medelhavet. Panorama Course är något mer kuperad än Sea Course. Sea Course hör man på namnet att en del av hålen går längs med Medelhavet. Båda banorna kantas av olivträd och vajande palmer i en härlig miljö. Klubbhuset är renoverat sedan några år tillbaka och det finns restaurang, en stor terrass och man har möjlighet att lämna sin golfbag i förvar efter rundan nere hos caddie mastern.

Vi trivs på vårt hotel Concorde Green Park Palace

Hotellet stod klart i maj 2016 efter det att man jämnat det gamla hotellet med marken som då hette RIU Green Park. Ligger granne med golfbanan. Allt är nytt och fräscht med rymliga rum, hårfön, mini bar (med vatten & läsk som fylls på varje dag), free WIFI, underhållning dag & kväll. På hotellet finns en Thalasso terapi/SPA avdelning (mot kostnad). Det finns både inomhus- och utomhuspool. Fria solstolar och parasoll vid pool och strand. Finns flera barer och möjlighet att äta alla sina mål på hotellet. Finns även en Arabisk/Orientalisk restaurang som man får boka tid i, men ingår i all inklusive konceptet 1 gång/vecka.

Efter golfen

Då vårt hotell ligger i Port el Kantaoui så har vi bara ca: 5 min att promenera till den fina marinan där det finns restauranger, caféer och små butiker. Man tar sig lätt in till Sousse centrum och Medinan, den gamla stadsdelen med en taxi. Vill man vara mer kulturell så finns det utflykter att åka på när vi är spellediga. Eller varför inte njuta av en tur ner till stranden.

Detta ingår

Allt detta ingår under 1 vecka med Fore Golf:

Flyg från Köpenhamn/Stockholm med Nouvel Air till Monastir Flygplats. (Mellanlandning, flyget går från CPH till ARN och ner till MIR. Hemresan går flyget direkt CPH och vidare upp till ARN.), flygskatter, golfbag t&r, boende del i dubbelrum på Hotell Concorde Green Park Palace, all inklusive på hotellet, transfer t&r flygplats – hotell – flygplats, en flaska vatten under transfern till hotellet, 4 rundor golf (2 st på Panorama Course & 2 st på Sea Course), förbokade starttider, vår agent finns på hotellet flera gånger/vecka och hjälper till vid behov.

Pris/person när man reser på egen hand från: 10 595 kr

Perioden 16/2-16/3 2019

Pris/person del i dubbelrum 1 vecka, Garden view: 10 595 kr
Pris/person del i dubbelrum 1 vecka, Sea view: 11 550 kr
Pris för singelrum 1 vecka, Garden view: 11 595 kr
Pris för singelrum 1 vecka, Sea view: 12 150 kr

Perioden 30/3-27/4 2019

Pris/person del i dubbelrum 1 vecka, Garden view: 11 390 kr
Pris/person del i dubbelrum 1 vecka, Sea view: 12 090 kr
Pris för singelrum 1 vecka, Garden view: 12 590 kr
Pris för singelrum 1 vecka, Sea view: 13 150 kr

2 veckor på förfrågan, välkomna till att höra av er.

Med reservation för slutförsäljning. Med reservation för valuta förändringar & ev. tryckfel.

Resegaranti ställd till Kammarkollegiet.