OM OSS

Från start till Fore Golf…

Maria Rehn heter jag och är 47år, bosatt i Sölvesborg, spelar golf i Sölvesborgs GK och har i dagsläget (maj 2018) 12 i hcp. Min jobbkarriär började som säljare och inköpare av kläder till reklambranschen och märket Fruit of The Loom. Men efter 5 år sökte jag mig ut världen som golfvärd för Always och senare blev det Ving. Jag jobbade ett par säsonger för dem på destinationer som Turkiet och Tunisien innan jag sökte mig vidare.

Jag sökte jobbet på Easton Golf och fick jobbet i Tunisien som jag utvecklade till den största destinationen för deras räkning. Jag jobbade som guide och destinations ansvarig för dem i 7-8 år innan jag flyttade hem och jobbade på kontoret i Åhus. Efter ca: 11 år i branschen med golf i alla banor tänkte jag att det var dags att prova lyckan på egen hand och startade Maria Rehn Fore Golf i april 2010. I mitt företag så jobbar vi med många bitar inom golfens värld….förutom golfresor utomlands för grupper har vi även weekendresor, vi arrangerar golftävlingar, hjälper golfklubbar som önskar marknadsföra sig via mitt kontaktnät, säljer kläder från Cutter & Buck mfl. Vi säljer inte bara gruppresor så för er som vill åka på golfresa på egen hand hjälper vi till med bokning av hotell, golf och även flyg.

Mitt företags motto

”Var alltid som du själv vill bli bemött” Det har jag sagt till alla de guider som jag rekryterat under åren jag jobbade på Easton Golf. Kunden i fokus och hjälp till med allt man kan och det man ej kan det får man ta reda på.

Företaget finns i Sölvesborg o kontoret ligger på andra våningen i Stationshuset, man går in på högra gaveln o en trappa upp finns vi. Slå gärna en signal innan då vi har oregelbundna öppettider på kontoret. Jag, Maria Rehn som äger företaget driver det på egen hand men har hjälp med vissa delar av bokföringen. Det är ett roligt och omväxlande jobb då man får träffa många trevliga golfare och får chansen att se sig om i världen.

Jag har snart varit medlem i 1 år i golfresebyråernas branschorganisation IAGTO och har givetvis resegaranti ställd till Kammarkollegiet Allt för att ni skall känna er trygga när ni reser med oss.