HOOKS HERRGÅRD

Hooks Herrgård fyllt med sköna upplevelser för alla. Med det natursköna läget intill Hokasjön strax söder om Jönköping har Hooks Herrgård blivit den naturliga mötesplatsen för både konferens och privata besök.  

Härlig 1700-talsmiljö blandas med moderna faciliteter. Nu med en fantastisk SPA anläggning. En pitch från hotellet ligger första tee till Parkbanan och Skogsbanan som är två natursköna golfbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare.

Vi har varit på Hooks Herrgård med flera grupper genom åren och det har varit lika uppskattat varje gång. Man har allt på ett och samma ställe…boende, golf, mat och härlig natur.

Precis som på våra andra destinationer där vi är med och håller i arrangemanget har vi tävlingar båda dagarna. Vi försöker ha lite After Golf och vid middagen förrättar vi prisutdelning efter första dagen och innan hemresa dag 2 håller vi den sista prisutdelningen.

Hooks Herrgård ligger perfekt till geografiskt sett med ca 2-3 timmars bilresa från Malmö, Helsingborg, Göteborg, Halmstad, Norrköping och från Stockholm ca: 3,5 timme. Så från norr till söder kan man bli ett härligt gäng som möts på Hook.

För mer info – klicka på länk nedan!

Hook Herrgård Maj 2019