POLEN

Sand Valley Golf & Country Club ligger vid en golfbana i ett pittoreskt och lugnt område.

Sand Valley ligger ca: 12 mil från färjeläget i Gdynia och ca: 10 mil från Gdansk Flygplats. I våra gruppresor ingår transporten t&r från antingen färjeläget eller flygplatsen. Ca 15 minuter från golfanläggningen ligger Elblag som är den närmsta staden.

 

Banan är designad av Lassi Peka Tilander och Tony Ristola och klassas som en inlands links bana med härliga vyer och mycket sand. Banan är rankad som Polens nr.1 och ligger även med på rankingen av Golf World som en av de 100 bästa i Europa 2018.

Boendet på anläggningen består av lyxiga villorna som är rymliga och moderna samt gratis WiFi. I varje hus finns en bastu, en stor platt-TV med många olika kanaler, ett fullt utrustat pentry och ett (fler i de större villorna) badrum med separat toalett. De större husen har en öppen spis, ett garage och en privat utomhuspool.

Sand Valley Golf & Country Club har en 18 hål Links liknande bana med många intressanta hål + en 6 hål par 3 bana. Det handlar om att planera sina slag på rundan och följa de breda fairways. En hel del ondulerade greener vilket tillsammans med stora områden av sand gör banan till en utmaning. En upplevelse vi kommer att bära med oss…